Tirsdag d. 07.06.2016

Aros Maler Entreprise maler 397 lejligheder på Aarhus Havn

Aros Maler Entreprise indgik før sommerferien 2015 aftale med NCC Construction A/S om malerentreprisen på 397 lejligheder i Havneholmen på Aarhus Havn. Entreprisen er delt op i tre etaper og første etape bestående af 118 lejligheder er netop afleveret.

fullsizerender

Havneholmen har en sublim beliggenhed på Aarhus Havn og med sine 2, 3, 4 og 5 ærelseslejligheder med egen altan og 3 penthouselejligheder, er det en yderst attraktiv bebyggelse.
C. F. Møller har med Havneholmen kreeret et moderne og stilfuldt byggeri, som passer perfekt ind i området.

Aros Maler Entreprise har været leverandør til en række projekter på Aarhus Havn og er glade for samarbejdet med NCC Construction på denne store opgave, hvor der fast er 14 mand på projektet.

Fast kontor på havnen

Aros Maler Entreprise har valgt, at Erik Nielsen, som er den ene af de to ejere af Aros Maler Entreprise, er entrepriseleder på Havneholmen. Erik Nielsen udtaler: ”Det har stor betydning for kunden, at vi er til stede på byggepladsen hver dag og nemt kan kontaktes. Det giver et smidigt projektforløb. Det er noget, vi altid gør på vores store byggerier, og det giver en god tryghed for vores folk, som vi prioriterer.”

Høj kvalitet i arbejdet

Erik Nielsen fortsætter: ”Vi leverer altid en høj kvalitet i vores arbejde. Det er langt nemmere at gøre det rigtigt første gang, og er et af vores varemærker. Vi bruger løbende mange ressourcer på at uddanne vores folk, så de hele tiden har de bedste teknikker og dermed de bedste betingelser for at levere et kvalitetsarbejde.”

Storleverandør til Aarhus Havn

Aros Maler Entreprise har udført/udfører malerentreprisen på Bestseller, Z- Huset, Navitas, Light House, bygning G og nu Havneholmen på Århus Havn og har etableret kontor på havnen for at kunne servicere projekterne bedst muligt.

Fakta om Havneholmen

Bygherre: ​Topdanmark A/S, PenSam

Totalentreprenør: ​NCC Construction A/S

Arkitekt: ​C. F. Møller Danmark A/S

Udlejning:​Datea A/S

Byggeår:​2015 – 2017​

Kontakt oplysninger

Aros Maler Entreprise A/S

Stavneagervej 39

8250 Egå

CVR Nr. 35 47 94 65

​E-mail: info@aros-maler.dk

 

Telefon: 70 70 79 77

 

Du kan også sende os en mail igennem vores kontakt formular som du finder her.