Jacobsens Have

114 lejeboliger samt supermarked og p-kælder, i Valby, afleveret Juni 2016

 

Jacobsens Have er et produkt af den store efterspørgsel efter centralt beliggende boliger til overkommelige priser, og består af 114 lejeboliger mellem 63-146 m2, primært henvendt til familier.

Stueetagen er butikslejemål, bl.a. et KIWI supermarked. Der er endvidere parkeringskælder med plads til 84 biler.

Boligerne er især præget af at have højt til loftet med hele 2,7 m fra gulvet til loftet, hvilket skaber en helt særlig fornemmelse i boligerne. Samtidig giver det masser af plads til solen til at strømme ind, så boligerne føles endnu mere rummelige. Vinduerne har en lav, dyb karm, som også kan fungere som indbygget bænk, hvilket øger funktionaliteten af boligen.

Det er ikke kun afstanden fra gulv til loft, der er større end den gængse lejligheds – også den tilhørende altan er på hele 7,6 kvm. De nederste lejligheder har ydermere en terrasse ud til grønne omgivelser.

Herudover er der faciliteter til alle aldre med både legeplads til de helt små, en legeplads til de lidt ældre og et fælleslokale.

Bygningerne er opført i røde teglsten. De vandstrøgne mursten spiller med deres karakteristiske røde farve sammen med områdets gamle industribygninger.

(Visualisering: Cadwalk)

Bygherre:

Lærernes Pensions Ejendomsselskab

Entrepriseform:

Totalentreprise

Totalentreprenør:

CASA A/S

Arkitekt:

Arkitekterne Entasis

Ingeniør:

Ingeniørfirmaet Grontmij A/S

Opstart:

Juli 2015

Aflevering:

Juni 2016

Etage areal:

14.000 m²

MENU