ARTIKEL I SCAN MAGAZINE, MARTS 2018

KUNDECASE APRIL 2018:

 

Prestigefyldte Z-HUSET er malet af AROS Maler Entreprise 

AROS Maler Entreprise har for A. Enggaard malet og færdiggjort 3. og sidste etape af Z-huset på Aarhus Ø. Byggeriet er en arkitektonisk perle med sin markante bygningsgeometri og det første byggeri, der blev støbt fundament til på Aarhus Ø tilbage i 2009.

 

Z-huset er i absolut verdensklasse. Med sin på én gang funktionelle og æstetiske arkitektur skråner byggeriet ned mod den gamle lystbådehavn i Aarhus. Beboerne har en af havnens mest eksklusive udsigter med kik til Aarhusbugten i øst, Risskov i nord og Aarhus’ skyline mod vest. Z-huset er på 24.000 m2og har 242 lejligheder. Byggeriet lå stille i 5 år under finanskrisen, men i 2014 kom der med A. Enggaard gang i byggeriet igen, og ultimo 2017 stod sidste etape klar.

 

AROS Maler Entreprise er stolte over, at have været en del af byggeriet. ”Det er et af de flotteste byggerier vi har malet” siger ejer af AROS Maler Entreprise, Simon Elkjær. ”Vi er virkelig blevet udfordret på store mængder lysindfald, 150 forskellige slutbygherrer og en yderst stram tidsplan, men vi er meget glade for resultatet.”

 

PETER FOLKMAR,

PROJEKTLEDER VED A. ENGGAARD UDTALER;

”Det har været yderst konstruktivt. De gør det godt, og når der er behov for det, sætter de ekstra folk på, så tingene lykkes. Rent faktisk var de en afgørende faktor i forhold til at komme i mål med etape 1. En anden håndværker blev dømt til at lave et større arbejde om, og det betød, at AROS Maler Entreprise skulle male igen. Det fik de løst, og samtidig var kvaliteten som altid i orden. Jeg vil gerne samarbejde med dem igen.

 

STEEN ARTHUR KRISTENSEN,

TIDLIGERE PROJEKTCHEF VED A. ENGGAARD FORTÆLLER;

”Jeg synes AROS Maler Entreprise skiller sig ud ved at holde ord og ved at kommunikationen igennem hele byggeperioden er god. Da vi havde brug for, at de gav en ekstra skalde på Z-Huset var det uden et kny, og Simon Elkjær mødte selv op i weekender og aftener. Det sætter jeg stor pris på. Jeg har da også allerede entreret dem til nye opgaver, som vist må være den bedste måde at sige, at vi var godt tilfredse på.”

ARTIKEL I BUILDING SUPPLY AUGUST 2017:

 

AROS Maler Entreprise fortsætter den høje vækstrate

AROS Maler Entreprise har vækstet med 60 procent de seneste to år og er nu på over 80 ansatte. Dette har ledt til en ny professionel bestyrelse og nyt hovedkontor.

 

AROS Maler Entreprise fortsætter væksten og har brug for at konsolidere organisationen. Virksomheden har etableret et 210 m2 stort hovedkontor i Egå ved Aarhus. Her er ledelsen og stabsfunktionerne samlet. Hidtil har AROS Maler Entreprise udelukkende haft kontor på de byggepladser, de arbejder på. Det har fungeret rigtig godt i forhold til kunderne og i forhold til byggeledelse på projekterne. Derfor fortsætter det også. Det nye hovedkontor er således primært til ledelsen og stabsfunktioner.

 

Ny professionel bestyrelse

Simon Elkjær, ejer af AROS Maler Entreprise fortæller:” Vi valgte ultimo 2015 at etablere en professionel bestyrelse. Vi ønskede at få tilført nye kompetencer i forhold til den vækst vi realiserer, og er meget glade for at Knud Erik Jørgensen, der har stor erfaring fra nogle af de største entreprenørfirmaer i Danmark og byggeriet DNU (Det nye universitetshospital Aarhus), nu er vores bestyrelsesformand. Jan Elgaard, CEO i Scanvægt A/S og Christian Brandenborg, Økonomiansvarlig i AROS Maler Entreprise er bestyrelsesmedlemmer.

 

Det har givet os en kolossal styrke i forhold til at arbejde strategisk og i forhold til at kunne styre entrepriseafviklingen fra kontrakt til endelig aflevering. Samtidig får vi løbende værdifuld sparring og øjne der kikker ind på virksomheden, som giver nogle helt nye muligheder. Jeg har nu et klart billede af, hvor vi skal hen.”

 

Fordobling af AROS Maler Entreprise

KNUD ERIK JØRGENSEN, BESTYRELSESFORMAND I AROS MALER ENTREPRISE UDTALER;

”Som bestyrelsesformand siden årsskiftet 2015/2016 er jeg kun blevet bekræftet, i at AROS Maler Entreprise er en særdeles spændende og veldrevet virksomhed at arbejde sammen med. De er professionelle og kompetente i deres tilgang til virksomhedsdrift og ordreafvikling. Nøgleord som fleksibilitet og det at se løsninger frem for begrænsninger er klart nogle af de spidskompetencer der adskiller AROS Maler Entreprise fra andre konkurrenter på markedet. Et eksempel, som malervirksomheder typisk udfordres af er, at de typisk er de sidste der leverer til projekterne. Hvis andre fag er forsinkede, er det en kolossal styrke, at virksomheden er fleksibel, løsningsorienteret og i stand til at tilføre ekstra ressourcer, hvis der er behov for det. Det er nogle af de forcer, AROS Maler Entreprise har. Samtidig leverer de et professionelt arbejde, hvilket bl.a. bevises igennem de mange gengangskunder.

 

Jeg ser meget frem til at være del af den videre udvikling af firmaet, hvor bl.a. markant forøgelse af omsætning, indtjening og konsolidering vil være målet indenfor vores 3 – 5 årige strategiperiode”.

 

Nye lokaler og personale

Det nye hovedkontor i Egå er udviklet i tråd med det brand, der ønskes. Der er en klar linje og høj kvalitet. Christian Brandenborg har varetaget firmaets overordnede økonomi siden 1. januar 2016 og er, efter færdiggørelse af sin kandidatgrad i økonomi, indtrådt som økonomiansvarlig pr. 1. januar 2017. Christian har i en årrække været tilknyttet virksomheden som beregner, sideløbende med hans universitetsuddannelse. Derudover er Lene Christensen tiltrådt som bogholder.

 

Christian Brandenborg udtaler: ”Jeg synes byggebranchen er interessant pga. de konjunktursvingninger der er, og ser en udfordring i at navigere i det. AROS Maler Entreprise har udviklet sig meget de snart 7 år, firmaet har været på markedet. Jeg har været med til at indføre et time-/sagssystem, som gør, at vi hele tiden har styr på tids- og materialeforbruget på alle sager og kan justere og gribe ind, hvis der er behov for det. Dette giver en knivskarp projektstyring. Samtidig har vi et godt grundlag for nye kalkulationer og et redskab til at hjælpe vores medarbejdere. Det er en stor tilfredshed.”

KUNDECASE JANUAR 2017:

 

BESTSELLERs prisbelønnede domicil på Aarhus Havn er malet af AROS Maler Entreprise

 AROS Maler Entreprise malede i årene 2014 til 2015 Bestsellers prisbelønnede kontordomicil på Aarhus Havn. Byggeriet vandt den eftertragtede arkitekturpris, WAN Commercial Award i 2015 og har for AROS Maler Entreprise været med til at stadfæste virksomhedens høje kvalitet og professionelle styring af opgaverne.

 

Bestseller byggeriet blander kontorer, fællesarealer og udearealer og skaber en fornemmelse af en by i byen snarere end et bygning.Byggeriet er på 22.000 m2og opført som fem selvstændige bygninger i varierende etagehøjder fra 5-11 etager. De fem bygninger forbindes via et gennemgående strøg udformet som et atrium.

 

AROS Maler Entreprise er stolte over at have malet det prestigefyldte byggeri, som krævede utrolig høj kvalitet og specialløsninger mange steder.

 

Stor fleksibilitet hos AROS Maler Entreprise

Byggeriet undergik mange ændringer undervejs og det krævede stor fleksibilitet hos leverandørerne. ”Det er vigtigt for os altid at være forandringsparate og fleksible” siger Simon Elkjær, entrepriseleder og ejer af AROS Maler Entreprise. ”Vi sætter en ære i, at kunne efterkomme bygherrens ønsker og går utroligt langt for, at alle deadlines overholdes samtidigt.”

 

Et rigtig godt stykke arbejde

MORTEN JENSEN, ANSVARLIG FOR BESTSELLER BYGGERIET HOS MT. HØJGAARD;

“AROS Maler Entreprise blev helt naturligt bibeholdt som leverandør efter E. Pihl & Søns konkurs. Vi kender AROS Maler Entreprise godt, og ved bl.a. fra Lighthouse byggerierne, at de leverer et rigtig godt stykke arbejde. Bestseller byggeriet var en kompliceret byggesag, hvor det var vigtigt, at alle parter tog ansvar. Det gjorde AROS Maler Entreprise. Ikke mindst i slutfasen, hvor der skulle leveres en ekstra indsats, var AROS Maler Entreprise klar – der er ikke noget at sætte en finger på.”

KUNDECASE OKTOBER 2016:

 

AROS Maler Entreprise udfører største renoveringsopgave:

RETTEN I AARHUS

Bygningsstyrelsen og Retten i Aarhus har netop renoveret hele 4.200 m2med respekt for fortiden. AROS Maler Entreprise har,  for Enemærke og Petersen, udført deres største maler-renoveringsopgave til dato.

 

Retten i Aarhus er en af byens stolte gamle bygninger. Den er tegnet af arkitekterne K. A. Ludvigsen og Julius Hansen og stod færdig i 1906. Bygningen er bevaringsværdig og prydet af vægmalerier, brede udskårne paneler på væggene og to store løver i bronze ved indgangspartiet. Det er med stolthed at AROS Maler Entreprise har løst denne store renoveringsopgave, der både har omfattet meget koordinering, en stor arbejdsindsats og et højt kvalitetsniveau.

 

God kontrol inden start

BO CHRISTIAN LAGERBERG, DIVISIONSCHEF VED ENEMÆRKE OG PETERSEN UDTALER;

”Vi inviterer de firmaer, som vi på forhånd kan sige god for, til at give bud på vores entrepriser. AROS Maler Enterprise er særlig gode til at lave forkontrol, inden de går i gang med arbejdet. På den måde afklares eventuelle spørgsmål og problemstillinger inden starten. Dette er meget væsentligt. Samtidig er de fleksible og kvaliteten af deres arbejde er god. Derfor er vi absolut tilfredse med deres arbejde på Retten i Aarhus og samarbejdet med dem.”

 

Færdig til tiden

 Simon Elkjær, entrepriseleder og ejer af AROS Maler Entreprise udtaler: ”Grundet den komplicerede renovering som forårsagede store tidsforskydninger, har opgaven krævet stor fleksibilitet. Vi har i en længere periode, haft mellem 20-30 mand ekstra, på byggeriet, for i tæt samarbejde med Enemærke og Petersen, at sikre, projektets rettidige aflevering.

Det er der hvor AROS Maler Entreprise virkelig kan gøre en forskel. Med den størrelse vi har, har vi mulighed for at rokere rundt med vores medarbejdere, og yde en ekstra indsats, hvor det er påkrævet. Det er jeg glad for, vi kan tilbyde.”

 

Respekt for fortiden

Renoveringen har på mange måder været speciel med en lang række malertekniske udfordringer. Det har krævet specialviden og erfaring. Jeg kan f.eks nævne:

Stuklofter der var malet med limfarve, panelvægge der var malet med blyholdig maling, og som ikke måtte slibes, flotte radiatorskjulere med udskæringer og tremmer, som skulle tilpasses nye mål og males op igen, et utal af store vinduespartier med forsatsrammer og sprosser samt flotte fyldningsdøre, karme og fodlister, der skulle behandles nænsomt”, siger Simon Elkjær.

KUNDECASE JUNI 2016:

 

AROS Maler Entreprise maler 397 lejligheder

HAVNEHOLMEN på Aarhus Havn

 

AROS Maler Entreprise indgik før sommerferien 2015 aftale med NCC Construction A/Som malerentreprisen på 397 lejligheder i Havneholmen på Aarhus Havn. Entreprisen er delt op i tre etaper og første etape bestående af 118 lejligheder er netop afleveret.

 

Havneholmen har en sublim beliggenhed på Aarhus Havn og med sine 2, 3, 4 og 5 værelseslejligheder med egen altan og 3 penthouselejligheder, er det en yderst attraktiv bebyggelse. C. F. Møller har med Havneholmen kreeret et moderne og stilfuldt byggeri, som passer perfekt ind i området.

 

AROS Maler Entreprise har været leverandør til en række projekter på Aarhus Havn og er glade for samarbejdet med NCC Construction på denne store opgave, hvor der fast er 14 mand på projektet.

 

Fast kontor på havnen

AROS Maler Entreprise har valgt, at Erik Nielsen, som er den ene af de to ejere af AROS Maler Entreprise, er entrepriseleder på Havneholmen.

Erik Nielsen udtaler: ”Det har stor betydning for kunden, at vi er til stede på byggepladsen hver dag og nemt kan kontaktes. Det giver et smidigt projektforløb. Det er noget, vi altid gør på vores store byggerier, og det giver en god tryghed for vores folk, som vi prioriterer.”

 

Høj kvalitet i arbejdet

 Erik Nielsen fortsætter: ”Vi leverer altid en høj kvalitet i vores arbejde. Det er langt nemmere at gøre det rigtigt første gang, og er et af vores varemærker. Vi bruger løbende mange ressourcer på at uddanne vores folk, så de hele tiden har de bedste teknikker og dermed de bedste betingelser for at levere et kvalitetsarbejde.”

 

Storleverandør til Aarhus Havn

AROS Maler Entreprise har udført/udfører malerentreprisen på Bestseller, Z- Huset, Navitas, Light House bygning G og nu Havneholmen på Århus Havn og har etableret kontor på havnen for at kunne servicere projekterne bedst muligt.

KUNDECASE APRIL 2016:

 

AROS Maler Entreprise i stærkt samarbejde

 AROS Maler Entreprise er stolte over, at have løst mange spændende projekter for CASA.

Første ordre var i 2013 og i dag, godt 2 år efter, er der udført 8 projekter og malet mere end 85.600 m2. Projekterne omfatter alt fra bolig til lagerhaller og butikker mv, og er alle båret af et rigtig godt samarbejde.

 

Ordholdende og til at stole på

THOMAS HONORE, PROJEKTCHEF VED CASA UDTALER OM SAMARBEJDET;

”Jeg har samarbejdet med AROS Maler Entreprise på flere projekter, bl.a. BCA bilauktion i Vejle. Jeg er meget tilfreds med dem. De er til at stole på, og det arbejde de udfører er helt igennem i orden. En ting, der er meget vigtigt for os i et samarbejde er fleksibilitet. Er der brug for en ekstra indsats, er det vigtigt at vores samarbejdspartnere er klar til at hjælpe, og det er AROS Maler Entreprise. Og så leverer de altid en god kvalitet og er behagelige mennesker at samarbejde med.”

 

Overholder tidsplaner

MORTEN LANGHOFF-JENSEN,

PROJEKTCHEF VED CASA UDTALER;

”Jeg har samarbejdet med AROS Maler Entreprise på projektet Rødtjørn i Horsens, som er 60 lejeboliger. Jeg fik dem anbefalet af en kollega, som havde brugt dem, og jeg har ikke fortrudt. AROS Maler Entreprise er rigtig gode til at overholde tidsplaner og til at sikre fremdriften i projektet. Malerkvaliteten er god, og er der ting, vi ønsker ændret eller udbedret, sker det hurtigt. Det har været meget tilfredsstillende, og jeg vil bestemt bruge dem igen. Jeg har faktisk allerede bedt om priser på 2 andre projekter.”

 

God dialog

Ejer af AROS Maler Entreprise, Simon Elkjær, udtaler om samarbejdet med CASA: ”Jeg er rigtig glad for vores forhold til CASA. Siden vores første projekt er det gået stærkt. CASA er både professionelle og samtidig meget flinke folk, som vi samarbejder virkelig godt med. Vi har en god dialog, som jeg sætter stor pris på, og det giver i den sidste ende også det bedste resultat.”

 

Simon Elkjær tilføjer: ”Vi har generelt et rigtig godt samarbejde med entreprenørerne, og jeg kan nævne gode samarbejder med A. Enggaard, NCC, MT Højgaard, Enemærke og Petersen m.fl.”

MENU