VALDEMARS HAVE

124 lejligheder, Aarhus C.

 

Det er grundens unikke karakter med dets dramatiske fald, der har inspireret schmidt hammer lassen architects til at skabe de to smukke og gedigne bygningskroppe, som ligger på hver deres side af det fælles, grønne haverum, der skaber en stille oase midt i pulserende Aarhus. Bygningerne er sammensat af parallelforskudte sektioner, der – som store trappetrin – optager områdets markante højdeforskel.

Stadsarkitekt for Aarhus Kommune, Stephen Willacy, er meget begejstret for projektet:

»Valdemars Have har en meget overbevisende arkitektur med et grønt, urbant fællesrum mellem bygningerne. Projektet passer godt til området og har et meget spændende facadeudtryk med forskydninger i vinduesåbninger, forskellige vinduespartier, altaner og store, grønne arealer«.

 

Boligområdet indeholder 124 moderne indrettede lejligheder af varierende størrelse fra mindre 2-værelses til store penthouse-lejligheder med egen tagterrasse.

Alle boligerne har en lofthøjde på hele 2,70 meter, som giver en unik rummelighed. Desuden får nogle af de store panoramavinduer en bred vindueskarm, der starter allerede 40 cm over gulvet.

(Visualiseringer // Schmidt Hammer Lassen Architects)

Bygherre:

CASA Finans

Entrepriseform:

Totalentreprise

Totalentreprenør:

CASA A/S

Arkitekt:

Schmidt Hammer Lassen Architects

Ingeniør:

Arne Elkjær A/S

Opstart:

Maj 2018

Aflevering:

Juni 2019

Areal:

12.500 m2

MENU